Vellezerit Siameze: S .B & F .N

Klinton

Primus registratum
Vellezerit Siameze: S .B & F .N

Une o shoke jam fans i eger i ketyre dy figurave me ne ze te Shqiperise.
Merrni ke aktor deshironi dhe krahasoni me B-n dhe N-n, ju jap fjalen qe do dilni te humbur.
Ka ndonje tjeter fans per te larte permendurit?
 
Top